Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert Jimmy Barka Experience, Straight ... 26. 8. 2022  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jimmy Barka Experience
Jimmy Barka Experience je projekt treh veteranov slovenske glasbene scene, s katerim se skušajo izogniti vsem pastem pričakovanj ustaljenih navez didžej-glasbenik in se tako odmikajo od dokaj linearne ideje inštrumentacije na didžejevsko podlago. Muziciranja se raje lotijo kot kombo, kot ustroj enakopravnih vlog in nalog. Tako nastaja kolaž raznovrstne godbe od funka, brejkov, afra pa vse do balkanskih izrazov in rocka. Na koncu pridemo do hektične mešanice in divje, toda ubrane vožnje od Peruja do Bakuja.

JBE so pred kratkim izdali dvojni singl Dunja (2021), pred tem pa EP Three Piece Puzzle (2019), mini album Stolen Boats (2016) in so nastopili na pomembnejših slovenskih in tujih festivalih (Cully Jazz Festival, Druga godba, Pohoda Festival,…) ter delili oder z artisti kot so Gramatik, Ursula Rucker in Parov Stelar.

Jimmy Barka Experience so Marjan Stanić – bobni, Borka & Bakto – gramofoni.
 

 
     
     
Straight Mickey and the Boyz (Srb)
Straight Mickey And The Boyz je beograjski rockovski trio, ki odločno nadaljuje čvrsto tradicijo urbanega beograjskega rokenrola (Partibrejkers, Kazna za uši, Presing, Repetitor), obenem pa jih odlikuje svojevrsten slog, ki je hkrati fuzija in koncentrat nekaterih najboljših trenutkov rocka in rock and rolla ter ima opojen vonj po dobrem duhu Beograda, ki prekipeva od pozitivne energije.  

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004