Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Koncert Golliwog, In-Sane in Kennyball Sm... 13. 5. 2006  
Koncert melodičnih punk zasedb, ribničanov Gollywog, radgoncev In-Sane in goričanov Kennyball Smith, v okviru slovenske turneje Got Punk? tour 2.  
       
 
Gollywog
Saša: vokal, kitara
Matej: bas, vokal
Vid: kitara
Jure: bobni

Melodičen hardcore band Golliwog prihaja iz Ribnice. Z delovanjem smo začeli oktobra 1998 in kmalu za tem na lokalnem radiu Univox posneli prvi demo v DIY produkciji, Golliwog S/T ('99). Po drugem demo posnetku z naslovom Shake Rattle And Rock ('00), ki smo ga posneli v studiu Boter, smo začeli intenzivno koncertirati in kmalu preigrali celo Slovenijo. Do leta 2001 smo že precej izoblikovali svoj slog in zvok, opustili smo ska in se v decembru vrnili v studio Boter, kjer smo posneli tretji demo Gandhi Fans Against Gun Defence, ki smo ga predstavili širši javnosti. Po vseh teh letih še vedno prisegamo na DIY produkcijo, kar govori tudi naslov debut albuma More Than Meets D.I.Y., ki ga bomo predstavili na promocijski turneji Got Punk? II.
Ne želimo biti etiketirani kot političen bend, vendar smo precej »Anti-Everything Corporate« usmerjeni, kar je razvidno tudi iz naših besedil. Ne maramo politike, mainstreama, big biznis založb in z veseljem pomagamo pri underground kulturi in smo zadovoljni, da smo del tega.
»You alone have to stand on the ground. You alone can make the difference!«
 

www...
 
     
     
In-Sane
Reeko: vokal, kitara
Máteja: vokal, bas
Shaggie: bobni

IN-SANE so trio iz Gornje Radgone, ki obstaja od decembra 1997. Nekoč pet članska ekipa se je zmanjšal na tri člansko in v tej postavi igrajo že dobra štiri leta. Glasbo, ki jo igrajo bi lahko opisali kot punk rock, začinjen s kančkom hardcora in emo-ja (Hot Water Music se srečajo z Rise Against, ki so prej poslušali Boy Sets Fire, katerih prijatelji so Mae, ki jim včasih pašejo Darkest Hour), s samokritičnimi in družbenokritičnimi besedili. V času obstoja so IN-SANE izdali veliko demo posnetkov in EP Revenge Against Boredom (2002), vse v DIY produkciji. V prihodnosti jih čaka izid Cereal Killers kasete (posnetki iz leta 2000 - DIY) in prvi celovečerni album. Tudi koncetiranje jim ni tuje, saj so do zdaj igrali že veliko koncertov tako v Sloveniji, kakor tudi v tujini. Energija, mladost, kritičnost in ljubezen do glasbe - HeartCore - Keeping ourselves close to our hearts.
 

www...
 
     
     
   
Plakat
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004