Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Koncert Ego Malfunction in The Lift... 10. 2. 2007  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ego Malfunction
Potem, ko so se v letu 2005 zaradi menjave pevca zaprli v vadbene prostore in pripravljali material za nove koncertne nastope, so Ego Malfunction lani v studiu Boruta Činča že posneli prva dva demo posnetka v spremenjeni zasedbi.
Ego Malfunction so že od svojih začetkov veliko več, kot tisto na kar namiguje njihovo ime. Po novem je prepoznavna fuzija rockerskega funka, sinkopirajočih kitar, hipnotičnega basa in psihotičnega bobna, dopolnjena z novo vokalno dimenzijo, prekipevajočo energijo in neznansko rušilno močjo.
Ena redkih zasedb, ki s svojevrstnim anglo-balkanskim utripom strmi daleč 'čez planke' slovenske glasbene scene in združuje poslušalce, z izrazito raznovrstnimi glasbenimi dispozicijami. Če karikiramo naslov njihovega drugega albuma, so še vedno 'krivi vsepovprek' za potovanja zelo posebnih glasbenih užitkov.
Poleg repertoarja s prejšnjih plošč, bo na koncertu moč slišati tudi njihova nova ustvarjanja!
 

Muzika Muzika www...
 
     
     
The Lift
The Lift je prvenstveno dobri dve leti obstajajoči kitara in boben duo iz Krškega, ki pa ga je pred kratkim dopolnil še klaviaturist. The Lift igrata oziroma igrajo skrajno energičen in fizično udaren ter hkrati melodično privlačen trdi pank rock s primesmi nojz rocka in grunga, mestoma pa zaradi svoje nebrzdanosti spomnijo celo na kakšne Lightning Bolt. Popoidnost alter rocka devetdesetih oklestijo in spreobrnejo v svojstven in nabrit, polnokrven ter elementaren rockovski zanos. Ni jim škoda strun, palčk in glasilk, ampak se prepustijo navalu energije, emocij in navdiha ter ob tem vzklikajo: "Viva la trash pop".  

www...
 
     
     
   
Letak Plakat
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   2  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
 renata 28. 9. 2008 ob 12.41 
urbanizma v postojni ni; vsaj takšna so moja opažanja ob redkih obiskih postojne. strnjeno mestno jedro z osrednjim trgom s katerim se bo zgodilo kaj? župan ceni le epic, arhitekturni zmazek nove elite...
 
 
 miro 17. 3. 2008 ob 0.07 
šele danes sem si ogledal posnetek prispevka na primorski kroniki. bil sem tam in kakor se spomnim razprave niso predvideli že v osnovi. zato govor o gostilniškem vzdušju ne more biti govora, razen če obenem priznajo. da so se do nas obnašali kot do govedi. kar seješ, to žanješ. g. anita in g. župan, nismo govedo, vi ste tam zaradi nas. obnašajte se primerno!
 
 
 giro 12. 3. 2008 ob 10.07 
Joj joj, take predstaavitve še nisem u življenju doživu, pa mam kar nekaj let. Brez uprašanj prosim, zapustite dvorano...Sm mel občutek da je na naših lokalnih volitvah zmagal Putin in njegova Enotna Rusija.
 
 
 nevem 11. 3. 2008 ob 22.27 
Primorska kronika na Kopru
 
 
 aljo 11. 3. 2008 ob 20.32 
na kateri Tv oz. oddaji?
 
 
 Uroš P. 11. 3. 2008 ob 19.39 
Končno sem se pomiril od včiraj in danes pa še to, brez komentarja...
 
 
 nevem 11. 3. 2008 ob 19.37 
Sem gledal na tv kako je moderatorka ali kaj je že,dejala ,da debate ni bilo, ker da je bilo gostilniško vzdušje.Mislim,da bi morala tzgubiti službo.
 
 
 Uroš P. 11. 3. 2008 ob 19.15 
Ja mislim, da res prihaja cas kos, vil in protestov. V želji po eni majhni revoluciji LP
 
 
 Barbara 11. 3. 2008 ob 18.36 
Ja, dragi moji, boste rekli, da smo bili včeraj presenečeni, ko smo bili ponovno zavedeni iz strani tistih, ki naj bi delovali v naše dobro? Tokrat smo bili žalostni, jezni, užaljeni ali razočarani, upam pa, da se bodo naslednjič kresale kose inu vile... Je kdo za?
 
 
 mitja muha 11. 3. 2008 ob 17.13 
V Postojno sem prišel pred 20 leti iz LJUBLJANE in se zaposlil na šoli kot učitelj športne vzgoje in tudi igral košarko v mestu , ki jeimelo ,ko sem prišel tudi bazen in veliko pzitivne enerije vseh generacij . Včeraj v kulturnem domu ,pa so VSI POSTONJČANI doživeli obilo arogancije od gospoda župana in gospoiče , ki je vodila v skrajno neprimernih pogojih predstavitev novega trga . GOSPOD ŽUPAN , ne vabite NAS Z VABILI na take predstavitve in jih raje naredite na svojem domu za najdražje in tiste , ki VAM prikimavajo...
 
 
 Uroš Petohleb 11. 3. 2008 ob 11.53 
Še enkrat smo bili priča aroganci, primitivizmu, amaterstvu in nedostojnemu načinu dela naše občinske oblasti. "Našim" predstavnikom ljudstva se še enkrat ni zdelo potrebno vključiti javnosti in dovolit vsem tistim, ki nas izgled in funkcijonalnost mesta zanima, da sodelujemo v za postojno tako pomembnem projektu. Očitno naš župan brez dovoljenja, podpore in nareka gospoda Černača noče ne želi ali pa ni sposoben peljati razprave in nase prevzeti odgovornost, ki jo ima tako kot župan kot tudi predsednik "strokovne komisije". Nevem, kaj bi se v Postojni moralo zgodit, da bi se približali nekim primernim standardom in načinu obnašanja in sodelovanja med mestom in meščani, da bi Postojna nekoč dejansko postala mesto tako stvarno kot tudi kulturno-sociološko.
Sramotno in za občinskega predstavnika neprimerno je bilo tudi vodenje same prireditve s strani ga,. Kranjc. Na prireditvi so bile zastopane vse starostne kot tudi intelektualne, kulturne, družbene in ostale skupine meščanov, med njimi tudi tistih, ki so Postojni dosti dali in bi še radi dali in navkljub temu je omenjena gospa z svojim arogantnim in situaciji neprimernim natopom prisotnim onemogočila da bi se počutili del zgodbe. V bistvu smo bili prisotni ponižani in razvrednoteni! Do včeraj sem bil mišljenja, da me v Postojni dejansko ne more nič več presenetiti, očitno sem se motil.
 
 
 nevem 11. 3. 2008 ob 11.09 
Kulturni dom(kino),Primorka,parkirišče za občino(košarka),gradnja v športnem parku(če tečeš ti pride slabo od arome,ki prihaja iz picerije),kegljišče z zelo primirno dejavnostjo v nadstropju),avtohton kozolec pri Belskem...Sedaj pa še ta čudoviti trg-pa pizda gdo je zdaj tle mona?!
 
 
 Sonja 11. 3. 2008 ob 9.56 
Na včerajšnji
predstavitvi idejnih
zasnov osrednjega
trga v Postojni smo
bili tiho, ker smo
ostali brez besed.
Rešitve so bile
predstavljene brez
uvoda ali zaključka, v
katerem bi ljudem
pojasnili, katera
rešitev je bila izbrana
in po katerih
kriterijih. Predstavnik
žirije bi moral torej
utemeljiti izbor, kar
pa bi najbrž hitro
privedlo tudi do
vprašanja o strokovni
kompetentnosti žirije.
Dejstvo je, da
javnost, občani,
nimamo nobene
garancije, da je
izbrana rešitev dobra,
saj žirija v svoji
sestavi ni imela
ustreznih
strokovnjakov, tj.
arhitektov. In to
jemlje izbrani rešitvi
kredibilnost, ne glede
na to, ali je izbrana
rešitev v resnici dobra
ali slaba.
In na slabo
pripravljeni
predstavitvi je bil tudi
župan, in sicer v dveh
vlogah - kot župan in
kot predsednik žirije.
Moral bi se oglasiti
kot župan in pomiriti
nastalo situacijo, saj
smo ga na javnih
prireditvah vajeni kot
govornika. In moral bi
se oglasiti kot
predstavnik žirije ter
zagovarjati tako način
natečaja za trg kot
sestavo žirije in
končni izbor. Če stoji
za njo, seveda.
Njegov molk mi zbuja
resne dvome.
 
 
 Andrej 11. 3. 2008 ob 8.16 
ups, sej župan je bil tam. v kotu, koga ste volili, černija la župana? sej vem, černača ni blo.
 
 
 in ko ne 11. 3. 2008 ob 6.09 
bomo počakali
 
 
 andperej 11. 3. 2008 ob 4.35 
seveda smo čakali vsaj neko reakcijo, vaaj karkoli. jebiga ni bilo černača

 
 
 andrej 19. 2. 2007 ob 16.27 
egoti so bili zakon!
 
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004