Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert Drill... 16. 3. 2019  
       
 
Izolski MC predstavlja svoj četrti solo album "Ribolov z dinamitom", ki ga je lani maja izdal pod založbo Wudisban Records. Album je že dobro naznanil singel "O!bala", za tem pa so sledili še "Mo Money", "Krvoločno", "Zverine", "Tvoje Sporočilo","V Špici Sezone" in "Popeye", ki je izšel konec lasnega leta. Gre za fuzijo zvokov od Trapa do Lo Fi Hip Hop-a, live inštrumentov ter navsezadnje nepogrešljivega Boom Bap-a, ki smo ga vajeni od Bolanega Doktorja. Kot pravi uvodna pesem albuma, "nič ne more zbežat, nič ne more ostat skrito", zato bomo tudi v Postojni dne -- priča Drillovemu eksplozivnemu nastopu, ki ga sam poimenuje "Ribolov z Dinamitom".
V zadnjem letu nam je vokalni dirigent postregel tudi s številnimi sodelovanji na domačih tleh ter na področju bivše Jugoslavije, kot so skladbe "Nisam Odavde" splitskega raperja Krešo Bengalka, "Lifestyle" feat. Smirbe, do singla "Recept za lajf" z Leo Sirk.
Z njim bo oder delila še nadebudna raperka Masayah iz Ankarana in jeseniško-ljubljanska zasedba La Bagra ( Smirbe, Chiro, Xebe), ki so nase dodobra opozorili s singlom "5 Grama" ter "One Shot" videospoti ter zadnjimi solo projekti kot so "Denar se išče", "Preobrazba uma", "Sipaj sve", "Ulični rap" ipd. Pridružil pa se jim bo tudi skriti gost, ki ga objavimo naknadno.
You know the Drill!
 

myspace... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004