Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Koncert Debeli Precjednik (Hr) in No Limi... 2. 12. 2006  
Koncert hrvaških melodičnih pankerjev Debeli Precjednik in starost slovenske HC scene No Limits  
       
 
Debeli Precjednik
Hrvaška hardcore/punkrock zasedba Debeli Precjednik se vrača s svojim tretjim dolgometražnim udarcem Through the Eyes of the Innocent. Ne glede na to, koliko plošč imate v svoji kolekciji ali koliko hardcore koncertov ste že videli, ob poslušanju te plošče se boste počutili kot novinec, popolnoma šokirani, kot da je to prva punk plošča, ki ste jo kdaj slišali.
Samo zamislite si prekipevajočo energijo in emocije, ki jih ponujajo Boy Sets Fire, dodajte dobri stari punkrockerski duh kakšnih Hot Water Music ter vse skupaj začinite s šarmom in atmosfero Descendents in mogoče boste za trenutek ugledali sliko, ki jo predstavlja najnovejši album skupine.
Vendar pa Debeli Precjednik ponujajo veliko več kot samo odličen album, ki ga imamo pred seboj. Obvezno morate videti njihove energične koncertne nastope, ki puščajo za seboj horde navdušenih oboželcev in oboževalk.
Skupina je nastala leta 1993 kot štiričlanski bend v postavi, ki se vse do danes ni bistveno spremenila. Prva uradna izdaja skupine je "s/t" 7" za Dirty Old Town leta 1996, čemur je kmalu sledil prvenec "Rat (Her) Burnt His Record" izdan za isto založbo. Kamlu za tem se vsedejo v kombi in preletijo Evropo kot meteorski dež, ki preslepi sam mesec. Izdaja naslednjega singla z naslovom "Tribute To Zli Farmeri" predstavlja odlično napoved naslednjega albuma "Fist From The East", ki je izšel leta 2003 v samozaložbi (Double Penetration Records). Velik del poletja, jeseni in zime preživijo v studiu Kozmo, kjer posnamejo najnovejši izdelek, ki je zrel, živahen in prečudovit album prepoln izbranih ritmov, melodij in svojevrstnih vokalov.
 

www...
 
     
     
No Limits
Začetki No Limits segajo v konec leta 90', ko se Enco in Matjaž odločita za ustanovitev benda, ki je takrat deloval pod imenom Mental Affliction, v petčlanski zasedbi in sicer:Enco (vokal), Matjaž (ex-Salem, bobni), Paško (ex-Salem, bass), Valko (ex-Alcoholica, kitara) in Boštjan (ex-Radical Vomitator, kitara). Aprila 91' odigrajo v koprskem MKC-ju svoj prvi koncert kot predskupina italijanom (sedaj rock zvezdam) RITMO TRIBALE. Že konec leta 91' se bend preimenuje v No Limits. Hitro po zamenjavi imena, Valko odide iz benda in No Limits postanejo štiričlanska zasedba, ki se ne spremeni vse do današnjih dni.
Marca 93', posnamejo v prostoru za vaje na štirih kanalih svoj prvi demo z naslovom Our little wooden house, na katerem je 8 pesmi. Demo je bil deležen kar dobrih kritik v fanzinih pri nas in v tujini. Leta 1996 začnejo s pisanjem novega materiala, ki sami po sebi ni več tako "lomljen" ampak stilsko bolj opredeljiv, kar pa ne pomeni, da na njihovih koncertih ni vec slišati ultra hitrih hardcore komadov, kot tudi thrash metal, grindcore, ska, hip hop, melodic punk ipd. Maja 98' izide enourna live kaseta z naslovom Jurassic Punk. Tudi ta kaseta je snemana doma in izdana v nakladi ''po potrebi in povpraševanju''.
Marca 2003 končno izdajo prvi CD, www.borba.non-stop, ki je nekakšna preglednica dela v zadnjih 10 letih in vsebuje komade posnete spomladi 1999 v prostorih MKC Koper (Babo), pozimi 1999 v studiu Radia Koper (Drago Hrvatin in Ksenija Kos) in leta 2002 v studiu Ane Pupedan v Drskovčah (Babo).
V vseh letih delovanja so No Limits igrali več kot 100 koncertov, pred 1-1000 ljudmi, z bendi kot Ratos de Porao, Logical Nonsense, Acao Direta, Oi polloi, Cripple Bastards, Kud Idijoti, Let 3, Messershmitt, Overflow, Antiotpad,...). Tokrat se z novo zarezo po sedmih letih vračajo v naše loge.
 

www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004