Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert CarlxJohnson, Čao Portorož, Brk... 2. 9. 2022  
       
 
CarlxJohnson
V Velikem Otoku stoji Kontejnr. Ta je nekoč rodil ansambel Zabojnik, ki je žal prekmalu prenehal dihati. Njegovo ustvarjalno jedro, Mini in Smeče, pa se ni dalo in kmalu sta imela kopico novega materiala. Ko se jima je na vokalu pridružil še Mark, so vse zavili v koncept GTA: San Andreas in leta 2021 je luč ugledala prva powerviolence izdaja Pivške kotline. CxJ z bobnarskimi rafali, ušesa parajočimi rifi in bevskajočim vokalom postrežejo z enominutnimi epizodami nasilja, ki res poženejo kri po žilah.  

 
     
     
Čao Portorož
Nabrita ljubljanska zasedba Čao Portorož združuje podivjano rokenrol držo, grenko sladkost indie rocka ter plesne elektronske zasuke, ki jih narekujejo odločni udarci ritem mašine in nalezljive sintovske linije.
Izdali so tri studijske albume, dva z naslovom Čao Portorož (enega leta 2011, drugega leta 2013) in album z naslovom Pop leta 2020.
 

 
     
     
Brkovi (Hr)
Brkovi so glasbeno pot začeli leta 2004, od takrat so izdali 7 studijskih albumov in odigrali nešteto koncertov po Balkanu in Evropi. Skupina je ustvarila svoj slog, ki so ga poimenovali "PunkFolkWellness”. V tem slogu so spojili za mnoge popolnoma nekompatibilne glasbene žanre, zbrala ogromno in zvesto publiko in pri tem zadržala iskreno poslovno DIY politiko, je danes verjetno največja atrakcija na hrvaški glasbeni sceni. Njihovi divji, brezkompromisni nastopi predstavljajo trk punk energije z narodnim melosom, vse to pa Brkovi tudi izvrstno odigrajo in vizualno perfektno predstavijo. Pevec skupine Shamso69 (Vedran Pehar) je avtor večine besedil in glasbe, poleg njega pa skupino sestavljajo tudi Šarac, Tomac, Vlajko, Igor Paspalj- Pas.  

www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004