Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert Bolesno Grinje, Desinence Mortifi... 18. 1. 2014  
       
 
 
 
 
Bolesno Grinje
Bend so leta 2000 ustanovili člani zasedb Desinence Mortification, Anti-Otpad, SMC in Screaming Vagina z namenom ustvariti nekaj novega na balkanski underground sceni. Z leti se je postava sicer menjala, vendar so tudi vsi novi člani prej igrali v legendarnih puljskih bendih. Po šestih albumih (tudi za mehiško založbo Endless Brutality Of Men) in neštetih odigranih koncertih njihova brezkompromisna mešanica punka, hardcora in grindcora še vedno zveni tako sveže, kot je na prelomu tisočletja. Deri!
 

youtube... myspace... www...
 
     
     
Desinence Mortification
Bend, ki od leta 1993 (!) gazi koncertne odre in uničuje sluhovode občinstva, bo tokrat prvič (!) nastopil v Postojni. Skozi bend, ki si z Bolesnim Grinjem deli več, kot le basista, se je skozi leta sprehodilo dobrih 10 hrupačev, ki so se vsi kalili v plodni puljski underground sceni. Kljub 20 letom ustvarjanja, pa bend nima gore izdanega materiala - po demo posnetkih iz začetka kariere so izdali še dva split albuma in, kot zadnje, izbrana dela na CDju "15 years of grind sacrifice" iz leta 2008. Desinence Mortification ne igrajo grindcora, oni SO grindcore!  

myspace... www...
 
     
     
Zaprti Oddelek
Domači support hrvaškim blaznežem bojo Zaprti Oddelek, katerega člani prihajajo od vsepovsod (tudi iz Pule, glej ga, zlomka). Domače občinstvo so s svojo mešanico crusta in grinda v zadnjih letih navdušili na mnogih nastopih (kot predskupina so zasenčili belgijske Agathocles in Dehuman), sredi leta 2013 pa so izdali split 7" s puljskimi (!) punkerji Nulla Osta. Zabava zagotovljena.
 

www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   5  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
 boštjan 15. 1. 2014 ob 17.49 
pršu bi pa j draga
vstopnina mogla bi bt 1
euro fuj
 
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004