Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert: Blackout, Demolition group, Bohe... 28. 8. 2010  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Demolition group
Pod pritiskom Težkih časov  in Brez-konfliktnega popa so Demolition Group  ponovno pognali delovne stroje in dobro razgibali sklepe sebi in publiki. Poletno sezono zaključujejo na Zmaju v Postojni.
V uigrani in stabilni postavi, ki jo sestavljajo brata Matjaž in Jože Pegam, Bojan Fifnja,  Goran Šalamon in ritem sekcija, ki jo poganjata brata Gregl, basist Tomi in bobnar Ivica, se jeseni odpravljajo v strogo kreativno izolacijo z enim samim namenom. Obstoječim novim komadom bodo pridružili še drugo polovico albuma, ki je trenutno še v skicah in v začetku naslednjega leta lahko pričakujemo popolnoma nov izdelek Demolition Group.
Ne mudi se nikamor. Težki časi bodo dolgi, vsi novi komadi pa sproti, tako kot bodo nastajali, na voljo na spletni strani www.demolitiongroup.si.
Brez kozmetike, brez poliranja, hrupni in divji. Do zadnje kaplje znoja, do zadnje kaplje krvi.

 

Muzika myspace... www...
 
     
     
BeetanTone (Hr)
Bend je nastal leta 2007, danes pa so Beetantone skupina sedmih veselih in družabnih oseb, ki so vedno pripravljeni na fešto, druženje in kakršno koli obliko zabave. Zase radi povejo, da so šibeniško – zagrebška zasedba, ki je v relativno kratkem času obstoja dosegla viden uspeh, med drugim izdajo demo prvenca, kateremu so kritiki zelo naklonjeni.
Svojo glasbo označujejo kot mešanico ska/dub/raegge/punk rocka, ki nobenega poslušalca ne pusti hladnega. Beetantone trenutno pripravlja izdajo svojega prvega zaresnega albuma, ki bo izšel konec letošnjega leta.
 

Muzika Muzika myspace... www...
 
     
     
Bohem
Skupina Bohem, kateri člani so razmetani od Ljubljane preko Zasavja do Maribora, baza njihovih boemskih idej pa je v Trbovljah, stavijo predvsem na neposreden stik z poslušalci. V letih, ko so se prebijali na sceno, so pilili svojstven zvok po beznicah in študentskih zabavah, kjer je tekel znoj in alkohol v podtalnico. Nase so opozorili že s prvo pesmijo ''Kraljica sanj' kasneje pa je na radijskih valovih zvrstilo še 12 singlov.
Najnovejši ''Deja Vu'', že 7 po vrsti snet z predlanske plošče'' Manifest ljubezni'' se v svojem bistvu ponavljajoče vrača na mesto zločina in išče stik z realnostjo v pogledu v prihodnost. Kar je bilo je bilo in moralo je biti dobro, kar pa še bo, pa svojo pot išče iz izkušnje preteklosti, ker le eno z drugim tvorita popolno življenjsko doživetje.
Energija, ki jo z odra širijo člani skupine, predvsem pa njihov frontman, pozitivno vpliva na obiskovalce, ki fanatično podpirajo vsak njihov gib, napoved ali pesem.

 

myspace... www...
 
     
     
Blackout
Blackout je sveža primorska zasedba, ki se je prvič zbrala v vročem juniju 2009. Vsak izmed članov je v skupino prinesel nekaj svojega, nazadnje se jim je pridružil še pevec, ki so ga dolgo iskali. Zasedba ustvarja glasbo, ki je mešanica grunga in punk-rocka, v sebi pa združuje vplive, ki prihajajo od vsepovsod, predvsem od glasbenih skupin kot so Alice in Chains, Sonic Youth, Helmet, Mudhoney...
 

myspace...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   18  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004