Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert: Assumption (I), Mist... 11. 1. 2020  
       
 
Assumption
Skupina je nastala leta 2011 z namenom iskanja transcedentalne vizije doom death metala. Skozi tri izdaje (Mosaic of the Distant Dominion Demo 2012; The Three Appearances EP 2014; Absconditus full-length Lp/CD 2018) se je ta vizija razširila v vedno bolj ekstremne, psihedelične in hipnotične dimenzije.
Zasedba, v kateri so italijanski in slovenski člani je poleg kopice koncertov igrala na več odmevnih evropskih festivalih (Kill-Town Death Fest 2019, Darken the Moon itd.) ter na Japonskem (Asakusa Deathfest 2019).
 

myspace... www...
 
     
     
Mist
Ljubljanska doom metal zasedba Mist, ki je nastala julija 2012, svoj tradicionalni doom zvok gradi na zapuščini legendarnih skupin, kot so Black Sabbath, Pentagram, Candlemass, Coven, Saint Vitus in drugi. Z odličnim demo izdelkom »Demo 2013« jim je uspelo vzbuditi pozornost tujih medijev in poslušalcev, čemur so sledili nastopi po celi Evropi, kmalu pa so zatresli tudi odre velikih festivalov, kot so naprimer Bloodstock, Hammer Of Doom, Malta Doom Festival, Into The Void in domači MetalDays.
Mist so v letu 2015 za založbo Soulseller Records izdali EP z naslovom »Inan'«, kateremu je junija 2018 sledil še njihov prvi dolgometražni album »Free Me Of The Sun«. Skupina ostaja zvesta svojim tradicionalnim doom koreninam in še vedno stavi na rušilne riffe z močnimi ženskimi vokali in epskimi kitarskimi solažami.
 

youtube... myspace... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004