Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Koncert Ad Portas, Trak 47 + Kraški soli... 23. 12. 2006  
       
 
Wuollahea
Improvizacijski disco punk kvartet? Ja, ad-hoc podjetje štirih odličnih glasbenikov, ki so hoteli doživeti zadovoljstvo takojšnjega kompoziranja, medtem ko plešejo in kričijo. Ozadje pa je še bolj seksi. So ustanovitelji bendov Dark Busters, ŽŽW, Stabat Mater, še vedno pa igrajo tudi v Fakof Bolan, Gori Ussi Winnetou, ŽŽW in Kud Idiotih. Idelali so hektarje stripov in plakatov za napomembnejše klube v južni srednji Evropi, platnice CD-jev in plošč. Organizirajo koncerte in politične dogodke na ljubljanski Metelkovi in kasarni Karla Rojca v Puli. Reference? Kvartet, ki igra Dayglo Abortions in Mileta Kitića s Kojo Kičmo na basu. BTW, v desetih mesecih so posneli osem albumov.  

www...
 
     
     
Ad Portas
Iz Železnikov, talilnice boljših underground projektov '90 let prejšnjega stoletja, prihaja nov (pa le po imenu) duo. Fanta s pomočjo basa, bobnov in glasa preigravata minimalistični pank/hardkor, pri katerem se poigravata s stilom rajnkih Active Minds...  

 
     
     
Trak 47 + Kraški solisti
Projekt napaja enostaven izziv: ali so besedovalec, likovnica in glasbenik zmožni brez vnaprejšnje tematizacije in s tem konceptualizacije dela ustvarjati in posledično osmišljati svoje delovanje skozi intermedijski nastop? Ali pa je ravno vmesni – neopredeljeni – prostor edina možnost za svobodno odkrivanje/oblikovanje pomenov, ki se na tak način izognejo vkalupljanju v uradne smisle in doktrine?  

www...
 
     
     
   
Letak Plakat
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004