Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Humanitarna akcija Skejtaj s srcem... 24. 5. 2013  
       
 
Koncert Trash Candy
Trash Candy so v zadnjem letu osvojili kar nekaj laskavih naslovov in nagrad ene večjih glasbenih tv postaj na območju nekdanje skupne republike. Postali so MTV band leta 2012, temu je sledila nominacija za MTV Best Act leta, pred kratkim pa so osvojili še eno pomembno nagrado, ki je njihovo ime postavila na vidno mesto; so namreč, poleg Siddharte, edina slovenska skupina, ki je letos prejela zlato Video Play Award 2012.

Trash Candy so val sveže energije na odrih, so tisto, kar smo že nestrpno čakali. »Vsake toliko se pojavi band, ki se zdi preprosto naraven in izstopa iz mase. Slovenski Trash Candy so ravno takšen band: sladek kot bonbon, pa vendar včasih uporniški,« so zapisali mediji ob nominaciji za MTV Best Act.

Za seboj imajo kar nekaj zelo pomembnih nastopov, kot so Arsenal fest v Kragujevcu v Srbiji, Rock Tha Park na Portugalskem, klub Jabuka v Zagrebu, nastopili so na Večerovem odru na festivalu Lent, Zlati Lisici in v mnogih slovenskih klubih ter tudi v tujini. In vedno je odziv občinstva tisto, kar jih žene naprej, saj navdušujejo, kjerkoli se pojavijo.Dobro jutro, slovenski rokenrol! Izšel je dolgo pričakovani album mariborske skupine Trash Candy, ki mu je strastna peterka nadela naslov »Running from something, searching for everything". Plošča nam ponuja prepričljive glasbene aranžmaje, strastna besedila in edinstven vokal. Na kratko: štirje fantje, eno dekle, šus. Trash Candy.

Trash Candy že od prvega, z jasnim uspehom kronanega albuma "What's your story?" in od njega rojenih treh močnih singlov prepričano potrjuje, da pri njih ne gre niti za povprečen fanovski poskus niti za muho enodnevnico. Jasno je, zakaj se njihova zdaj še mlada zgodba sešteva v pravo smer. Vedo, kaj delajo in gradijo od znotraj navzven. "Pozitivno in svetlo sporočilo je prvo in najbolj pomembno!" o glasbenem ustvarjanju trdita vokalistka Pija in basist Tine. "Popolnoma naravno je, da je potem tudi glasbeni rezultat ušesu prijazen!"
 

www...
 
     
     
Skejtaj s s srcem - čez Slovenijo na rolki
Humanitarna akcija Skejtaj s srcem je največja slovenska rolkarska dobrodelna akcija, v okviru katere bo Tomaž Praunseis, priznani slovenski rolkar prerolkal celotno državno diagonalo, od Dolge vasi na meji z Madžarsko, do Piranskega zaliva v samo šestih dneh. V akcijo so vključene štiri humanitarne organizacije: Anina zvezdica, ZPM Moste-Polje, Never Give Up in Hrana za življenje, kot generalni sponzor pa se je prijazno odzval Ray Ban. Ves izkupiček v finančnih sredstvih in prehrambenih izdelkih bo namenjen štirim socialno ogroženim družinam.

Tomaževo pot bodo pospremile prireditve v Murski Soboti, Mariboru, Celju, Trbovljah, Ljubljani, Postojni in Izoli, na katerih bodo Slovenke in Slovence vzpodbujala k pomoči socialno ogroženim družinam tudi Trash Candy.

Ideja za "Sk8aj s srcem" je zasvetila na Tomaževem zelniku. Mladi mož, ki ga deska brezkompromisno spremlja že 25 let in mu je v tem času razširila vpogled na življenje, je sprva želel prerolkati državo solo, kot preizkus svoje vzdržljivosti. Hitro ga je prebudil notranji klic po obarvanju podviga z namenom! Povezal se je s prijatelji in akcijo skupaj z zasedbo Trash Candy postavil na odrasle noge, v duhu sodelovanja in dobrodelnosti. Sam pravi, da ga najbolj držijo pokonci osebne zgodbe družin, ki jim bo izkupiček rolkarske preizkušnje namenjen.

Humanitarna akcija Skejtaj s srcem bo potekala od 20. do 26.maja.
 

www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004