Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Hip Hop večer... 4. 4. 2009  
 
       
 
 
 
 
 
Unther
Prihaja z Gradišča pri Vipavi. Z glasbo se ukvarja od osnovne šole ko se je učil kitaro. Za rap ga je navdušil Klemenklemnov prvenec Trnow stajl in duet Murat&Jose. Deloval je v večih skupinah/krujih (Undstanding Clan, B.U.W., Omega team, LG Crew). Nastopal je v sežanskem mladinskem centru Podlaga, postojnskem klubu Jazzy, ter ajdovskem klubu Ave. Leta 2008 se je udeležil državnega prvenstva v freestylu in se uvrstil med 16 najboljših Slovenskih freestyle MCjev. Konec istega leta je izdal prvenec "Iz ulične sence" ki ga bo predstavil skupaj s svojimi prijatelji.
 

myspace...
 
     
     
Kontrast
Underground in komerciala, želja po uspehu in želja po denarju. Računalniško sestavljeni beati in umetnost beatboxa, naučeni teksti in prosti tok misli direkt iz glave v vaša ušesa. Kontrast sestavljata dva člana največje Postojnske hip hop ekipe, beatboxer/producent Ervin in MC/freestyler Edo.
 

myspace...
 
     
     
Jole & Savić
Nismo zvezde, nismo reperji, delamo kar hočemo in hočemo kar delamo. Rap brez okraskov in fensi cunjic, direktno z ulic Postojne.
 

 
     
     
DJ Reister
Še pred nekaj leti lokalni fenomen, ki je s časoma prerasel rodno Postojno. Plošče je do sedaj razen v Postojni in okolici, sukal v Ljubljani (Klub Bolivar, Gromka, Gala Hala) ter Bosni in Hercegovini (Sounds from the Hood, Urban REnovation in kot "predskupina" Dubioza Kolektivu) Njegov glasbeni stil zaobjema zvrsti od funka in disca do breakbeata in rapa. Svoje skrečerske ("scratcher"ske) in producentske veščine pa posoja tudi  Slovenskimi in Bošnjaškim MC-jem.
 

myspace...
 
     
     
Open Mic
Po koncu nastopov imate vsi nastopači, rimopljuvači in stihoklepači priložnost izkazati svojo (ne?)sposobnost.  

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   2  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004