Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>HIPHOP: Alkomobb, Izič in Hypeman... 13. 12. 2014  
       
 
Alkomobb (Krško)
Gero Ogeronal je rap starešina, ki je poznavalcem še kako dobro znan. Tistim, ki prvič zanj slišite predlagam obisk koncerta z obvezno domačo nalogo - preposlušat vse kar najdete od Gerota!!! S SCHWEPPom gradita dvojec, ki sliši na ime ALKOMOBB, ki obeta tudi zgoščenko v prihodnosti.
V Postojno prideta dan po izzidu Gerotovega novega cedeja v sodelovanju z Urban Click-om, "SEZONA LOVA". Na EP-ju je 6 komadov, vse podlage pa so iz različni Urban Click Seasonov, ki so nam jih servirali skozi leto.
 

myspace... www...
 
     
     
Izič (Cerknica)
Izič je prav tako tik pred izzidom novega CD-ja, ki nosi naslov DRUŽINSKI PORTRET. Po prvencu ULICA BRESTOV ga je bilo mogoče videti na nekaj lokalnih nastopih pa tudi na obali in v ljubljani. Izič, enim bolj znan kot EazyBe4tz Production je v zadnjem letu objavil tudi precej produkcije, ki jo najdete na spodnjem linku. Uživajte v prihajajoči plati, mogoče jih bo 13.12. že imel s sabo.  

myspace... www...
 
     
     
Hypeman (Postojna)
Postojnčan, ki je pred kratkim objavil prvi single, se bo prvič predstavil kot samostojni izvajalec. Hypeman po tem nastopu prehaja na vzdevek STRIX, tako da ga boste v bodoče lahko zasledili pod tem imenom.  

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004